Glampings

Glamping in de natuur

Even compleet tot rust komen en genieten van de natuur? Kies dan voor een glamping vakantie in een bijzonder natuur- of recreatiegebied en ontspan in een groene omgeving. Een glamping in de natuur in één van deze accommodaties zal er voor zorgen dat je helemaal oplaad op een groene plek.

 

Glamping in de natuur

Heb je een druk en hectisch leven, en wil je compleet ontstressen op een glamping in de natuur tijdens je vakantie? Even weer op adem komen, je hoofd vrijmaken en genieten van natuurlijke wonderen? Dan is een luxe camping in een prachtig natuur- of recreatiegebied de perfecte bestemming. Fluitende vogels, ruisende bomen, een kabbelend beekje en kilometers aan wandel- en fietsroutes aan je voeten. Puur genieten. 

Glampings in de natuur zijn vaak kleinschalige, rustieke campings waar veel rust heerst. Toch iets meer gezelligheid om je heen en activiteiten om te ondernemen? Dan is een natuurrijk vakantiepark wellicht een goede keuze. Het aanbod luxe natuurcampings is bijzonder uitgebreid, evenals de verschillende soorten accommodaties die je kunt huren. Van grote, rustieke safaritenten tot avontuurlijke boomhutten en van gezellige tipi’s tot kleine pods. Wat denk je van een knusse Tiny House, een bungalow of een luxe stacaravan? Er is voor elk wat wils.

Luxe kamperen in de natuur

Zie je het al voor je? Luxe kamperen in de natuur in een bijzondere of unieke accommodatie? Je bent van alle gemakken voorzien, zoals aparte slaapkamers en een badkamer, een compacte maar complete keuken en een gezellig woongedeelte. Vanaf je eigen terras heb je een mooi uitzicht op de omgeving. Luister onder het genot van een drankje naar de fluitende vogels, en zag je daar in de verte dat wilde hert? Op een glamping in de natuur beleef je de natuur van heel dichtbij maar hoef je niet in te leveren op luxe en comfort.

Natuurliefhebbers en actievelingen zitten op een natuurcamping op de juiste plek. Je kunt in de omgeving naar hartenlust wandelen, fietsen en mountainbiken. Ligt de glamping in de bergen? Dan kun je ook stevige hikes maken. Onderweg kom je langs tal van prachtige plekken waar je een mooi uitzicht op de streek hebt.