Dompel je onder in de Italiaanse sferen met een glamping in Arezzo. Dit is een prachtige provincie die valt onder Toscane. Er is veel historie te vinden en je geniet van de sferen, smaken en kleuren. Vanuit een glamping accommodatie geniet je van alle luxe die je thuis ook gewend bent. La Dolce Vita met glamping in Arezzo!

 
 
 

Glamping in Arezzo

Arezzo is een provincie in Italië, wat valt onder Toscane. De gelijknamige hoofdstad (ook Arezzo) is een oude stad waar veel historie te vinden is. De stad wordt soms vergeten door de trekpleisters Florence, Siena, Pisa en Lucca, maar is ook zeker een bezoekje waard. Je kunt hier perfect de Italiaanse cultuur snuiven. Ook vind je er prachtige natuurgebieden. De stad Arezzo ligt tussen Florence het Trasimenomeer in, beide zijn zeker aanraders voor een bezoekje!

De provincie Arezzo is een ideale keuze als je op zoek bent naar een glamping vakantie in Italië. Je vindt er verschillende campings met glamping accommodaties. Vele campings beschikken vaak over een zwembad: erg lekker om een verfrissende duik te nemen in de zomer, en de kinderen genieten er van uren waterplezier! Kies je voor een grootschalige camping? Dan geniet je van nog meer luxe faciliteiten.

Luxe kamperen in Arezzo

Kies je voor luxe kamperen in Arezzo? Dan kun je bijvoorbeeld verblijven in een heuse safaritent. Een luxe opgezette tent die voor je klaarstaat bij aankomst. En met luxe faciliteiten: een keuken, een lekker bed en met een beetje geluk met privé sanitair. Zo kun je genieten van het echte kampeergevoel, maar met de luxe van een hotel of die je thuis gewend bent.

Dompel je in Arezzo onder in ‘La Dolce Vita; en geniet van alle Italiaanse sferen, kleuren en smaken. Eet de lekkerste pizza’s en pasta’s in authentieke restaurantjes en ontdek de historie in de verschillende stadjes en dorpjes. Oh ook de lekkere ijsjes moet je niet vergeten. Ontdek glamping in Arezzo!