Glampings

Safaritent La Rochette

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Vianden, Walsdorf, Luxemburg
 

Voorzieningen

 1. Lodgetent
 2. 2 stapelbedden
 3. Koffiezetapparaat
 4. Gasfornuis
 1. Extra hoog plafond
 2. Houten veranda
 3. Luifel
 1. Slaapcabines: 2
 2. Tafelmodel koelkast
 3. Terrasset
 

Omschrijving

De luxe safaritenten La Rochette zijn ingericht voor maximaal zes personen.

De tenten zijn gebouwd op een houten vloer met een oppervlakte van wel 40 m2, aan ruimte dus geen gebrek! Aan de voorzijde van de binnentent vindt u de woonruimte. De binnentent is ingericht met een tafel en zes stoelen. Daarnaast is er een keuken met vele voorzieningen zoals een gasstel en een koelkast met vriesvak. Achter in de binnentent zijn twee slaapcabines. In een slaapcabine staat een heerlijk tweepersoonsbed van 140 bij 200 cm. In de andere slaapcabine staan twee stapelbedden van 90 bij 200 cm. De safaritent heeft tevens een kachel, zodat u bij wat kouder weer de accommodatie lekker kunt verwarmen.

Voor de tent zit een veranda van 15 m2 met een heerlijke luifel. Op de veranda vindt u tuinmeubilair waaronder twee comfortabele loungestoelen en een bijzettafel.

Water kunt u halen bij een van de watertappunten in de buurt van de safaritent.

De safaritenten liggen centraal op het vakantiepark, dicht bij het sanitair en de andere faciliteiten. Safaritent La Rochette 1 en 2 staan bij het volleybalveld, terwijl 4 en 5 juist achterin het straatje staan. Verder zijn in nummer 4 en 5 ook huisdieren toegestaan.

U kunt tegen meerprijs de volgende artikelen bijboeken:

 • Lakenpakket
 • Handdoekenpakket
 • Babypakket (kinderstoel, babybadje en campingbedje, exclusief deken)

Benieuwd naar wat er aanwezig is in deze accommodatie? Klikt u dan op de inventarislijst.


Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf vind je in de Luxemburgse Ardennen. Onthaast midden in de natuur en verblijf in een luxe safaritent. Op het park is animatie, een zwembad en gezellige horeca.