Glampings

Glamping voor groepen

Als hoe meer zielen, hoe meer vreugd jouw lijfspreuk is, dan is een glamping voor groepen echt jouw ding! Bij deze glampings in Nederland boek je een unieke kampeerervaring voor groepen bestaande uit 8 of meer personen. Erg leuk voor een vriendengroep of voor een speciaal evenement. Deze unieke kampeer ervaring met z’n alle zal je lang bijblijven.

 

Glamping vakanties voor groepen

Wil je samen met een groep vrienden of de hele familie kamperen op een mooie plek? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Maar wat als niet iedereen zo gecharmeerd is van het idee om te slapen in tentjes of caravans? Dan biedt een glamping voor groepen – een ‘glamorous camping’ – uitkomst. Op een groepscamping staan namelijk grote accommodaties die qua luxe niet onderdoen voor je eigen huis. Met een badkamer, aparte slaapkamers, een complete keuken en een gezellig woongedeelte bieden de groepsaccommodaties voldoende plek voor het hele gezelschap.

Een glamping voor groepen is een leuke en verrassende plek om je volgende familiereünie, vriendenweekend of bedrijfsuitje te organiseren. Gezellig met z’n allen in één grote accommodatie voor 8 tot wel 50 personen, of enkele kleinere accommodaties die dicht bij elkaar gelegen zijn. Waar wil je in overnachten? In een grote, rustieke safaritent? Eén of enkele boomhutten? In enkele tipi’s rond een kampvuur, of misschien wel een prachtig grote lodge? De groepsaccommodaties op glampings zijn compleet ingericht en uitgerust, dus het ontbreekt je aan niets.

Luxe kamperen met groepen

et wordt gegarandeerd gezellig als je gaat luxe kamperen met een groep. Samen verblijven in een uniek onderkomen op een mooie camping of vakantiepark zorgt voor een ultiem saamhorigheidsgevoel. Er is voldoende tijd en ruimte om je lekker te ontspannen, maar je kunt ook allerlei activiteiten ondernemen in de omgeving. Wandelen, fietsen, (water)sporten of paardrijden, maar er liggen ook leuke steden, musea en andere attracties in de omgeving die een bezoek waard zijn.

Glamping voor groepen wordt ook steeds populairder. Luxe kamperen met een grote groep wordt alsmaar aantrekkelijker, zeker omdat het aanbod groepsaccommodaties op glampings zich steeds verder uitbreidt. Daarbij worden er ook steeds vaker allerlei arrangementen aangeboden door glampings die een leuke invulling zijn tijdens de vakantie. Een groepsvakantie op maat op een glamping is dus in veel gevallen mogelijk.