Glampings

Glamping met zwembad

Op zoek naar een glamping met een zwembad? Deze glamping aanbieders beschikken allemaal over een binnen en/of buitenzwembad. Geniet van verkoeling en waterpret tijdens een glamping accommodatie met een zwembad, voor het echte vakantiegevoel.

 
 
 

Glamping vakanties met zwembad

Wil je graag met kinderen luxe kamperen, of ben je zelf wellicht een waterrat of zonaanbidder? Dan is een glamping met zwembad wel een must. Een glamping, ‘glamorous camping’, is een camping waar je in luxe of unieke accommodaties kunt overnachten. Denk dan bijvoorbeeld aan een safaritent of lodgetent, een tipi of echte boomhut, of misschien wel een luxe caravan in zowel Nederland als Europa. En een zwembad op de glamping maakt het plezier dan wel heel compleet.

Aangezien de meeste glampings met zwembaden kindvriendelijk zijn vind je hier, naast een of enkele diepere zwembaden, ook vaak een speciaal peuterbad. Verblijf je op een grootschalige glamping met meer voorzieningen dan zullen de kids zich uitstekend vermaken met de glijbanen, waterspelletjes, watervallen en nog veel meer. Mag het nog iets groter? De kinderen beleven de tijd van hun leven op een glamping met een subtropisch zwemparadijs!

Luxe kamperen op een glamping met zwembad

Een zwembad is ideaal als je op een zonnige bestemming gaat kamperen. Behalve dat je geen omkijken hebt naar de kinderen kun je zelf natuurlijk ook lekker verkoeling zoeken in, of juist heerlijk zonnen op een ligbed naast het zwembad. Een camping met buitenzwembad is dan zeker gewenst. Kan het weer wisselvallig zijn? Kijk dan ook naar een camping met binnenzwembad of een overdekt zwembad.

Misschien is een jacuzzi juist wel echt jouw ‘must’, en ook die is op veel glampings aanwezig. Soms zelfs met een complete spa of wellnesscentrum waar je compleet in de watten wordt gelegd. Het staat hoe dan ook vast dat een glamping met zwembad zowel ontspanning als plezier garandeert voor jong en oud. En dat rozige gevoel wanneer je een dag in de zon en het water hebt gezeten? Die zorgt voor een extra goede nachtrust.