Glampings

Glamping Sallandse Heuvelrug

Wat is Salland toch mooi. Dichte bossen, prachtige vergezichten, oude steden en gezellige dorpjes, en ook leuke attracties en evenementen.
Een glamping in Salland of op de Sallandse Heuvelrug is daardoor dé bestemming voor een heel veelzijdige vakantie.

 
 
 

Glamping op de Sallandse Heuvelrug

Natuurliefhebbers, rustzoekers, gezinnen met avontuurlijke kinderen – een glamping op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel is een ideale bestemming voor degenen die hun vakantie in de natuur willen doorbrengen. Stel je voor; overnachten in een boomhut in het bos, in een luxe safaritent of lodgetent met uitzicht op een uitgestrekt heideveld, of een knusse pipowagen. Op het zonnige terras van je unieke accommodatie smaakt je koffietje extra lekker. Dit is het goede leven.

Er zijn tal van glampings op de Sallandse Heuvelrug te vinden voor allerlei soorten vakantiegangers. Zijn de kinderen echte waterratjes, dan kies je voor een vakantiepark of camping met zwembad. Wil je genieten van de rust en de natuur, dan kies je een kleine charmecamping. Zoek je een romantisch verblijf? Dan is een Tiny House midden in de natuur een leuk idee. Glamping-accommodaties zijn veelal compleet ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Denk aan heerlijke bedden, een eigen badkamer en natuurlijk een complete keuken. Je snapt het, ‘glamperen’ is bepaald geen straf.

Glamping in Salland

Wel de lusten maar niet de lasten van kamperen? Dan kies je natuurlijk voor ‘glamorous kamperen’ op een mooie glamping. Salland vormt een prachtig decor voor je luxe kampeervakantie. Je hebt keuze uit tal van verschillende glampings in Salland. Er is voor elke vakantieganger een passende camping en accommodatie te vinden. Wat zullen de kinderen het spannend vinden om in een boomhut of safaritent te slapen, en ouders genieten stiekem ook best van de luxe die erbij zit inbegrepen. Ook aan parkfaciliteiten geen gebrek om de glampings. De meeste hebben wel een zwembad en animatie, evenals horeca, speeltuinen en sportvelden.

Wie op een glamping in Salland of op de Sallandse Heuvelrug verblijft, moet natuurlijk eens een mooie wandel-, fiets- of mountainbiketocht in het Nationaal Park maken. Op watersafari? Je kunt een leuke kanotocht maken over de Regge tussen de landerijen en de koeien. Het afwisselende landschap met houtwallen en vergezichten, boerderijen en landgoederen vormt een bijzonder geheel. Bezoek ook Hanzestad Deventer, het pittoreske Holten-Rijssen en de vele andere omliggende dorpen en steden. Gezinnen met kinderen trakteren de kleintjes op een dag in Avonturenpark Hellendoorn of Dinoland in Zwolle.