Glampings

Glamping vakantie Nederland

Een combinatie van de luxe en het comfort van een hotel of vakantiehuis met het buitenleven van een camping, dat is glamping.
Geniet van een glamping vakantie in Nederland met je geliefde, het gezin of je beste vrienden en beleef een onvergetelijke vakantie in een unieke accommodatie.

 
 
 
 

Glamping vakantie Nederland

‘Glamperen’ – kamperen 2.0. Geniet van de vrijheid van het buitenleven maar dan met de luxe van een vakantiehuis. Wel de lusten, niet de lasten. Een glamping vakantie in Nederland is perfect voor degenen die iets anders willen dan kamperen maar die ook niet opgesloten willen zitten op een hotelkamer. Overnacht in unieke accommodaties zoals een ingerichte safaritent of lodgetent, een echte boomhut, een knusse pipowagen, een pod met een doorzichtig dak of een kleine Tiny House. Je kunt op ontzettend veel manieren een glamping-vakantie in Nederland vieren.

Geen eigen kampeermiddel? Of geen zin om met haringen en scheerlijnen te stoeien? Geen probleem. Jouw luxe accommodatie staat namelijk al bij aankomst op de glamping voor je klaar. Alleen even je koffer uitpakken, daarna meteen genieten van de parkfaciliteiten. Of de vrije natuur uiteraard, het ligt er maar net aan op wat voor een soort glamping je verblijft. Een kleine charmecamping voor rustzoekers, een kindvriendelijke camping voor jonge gezinnen of een groot vakantiepark met zwembad voor families met tieners. Misschien wil je wel een kamperen bij de boer, aan zee of met z’n tweeën op een romantisch plekje. Een glamping vakantie in Nederland is er in alle soorten en maten.

Luxe kampeervakantie in Nederland

Wie op een luxe kampeervakantie in Nederland wil gaan, heeft keuze te over uit leuke glampings en unieke accommodaties. Maak je kinderdroom waar en slaap in een boomhut, inclusief lekkere bedden en een echte badkamer. Of overnacht in een safaritent en waan je even in Afrika. Totale rust vind je in een natuurhuisje of een wellnesshuisje, en wil je wel luxe maar kan je met minder? Dan is een Tiny House wel iets voor jou. Ga je kamperen met je geliefde, de kinderen of een groep vrienden? Er is voor iedereen een geschikte accommodatie te vinden. Je ziet het, een luxe kampeervakantie kun je helemaal zelf invullen.

Ga dus eens op luxe kampeervakantie in eigen land. Je hebt vast en zeker nog niet álle leuke plekjes ontdekt. Van kilometerslange stranden aan de Zeeuwse en Hollandse kust tot aan dichte bossen in Drenthe en Overijssel. Van de Limburgse heuvels tot de uitgestrekte weilanden in Friesland. En van de oudste stad in Nederland – Nijmegen – tot high-tech en high-rise in de Randstad. Nederland is een land met een lange geschiedenis en vol tegenstellingen waar nog veel te zien en te beleven is. Een luxe kampeervakantie op een glamping in Nederland is dan het ideale moment om eropuit te gaan.