Een van de kleinste landen van Europa vind je vlakbij huis: Luxemburg. Ondanks dat het een klein land is, heeft het verrassend veel te bieden: mooie natuur, cultuur en historie. De gelijknamige hoofdstad is een leuke stad voor een stedentripje en om te winkelen. Met glamping in Luxemburg heb je dan ook alles voor een fijne luxe kampeervakantie. 

 

Glamping Luxemburg

Luxemburg zit vol met mooie natuur en culturele steden. Kies je voor een glamping in Luxemburg? Dan kun je jouw vakantie makkelijk vullen met leuke dingen om te doen en zien. Daarnaast is het ideaal om hier te gaan glamperen, je hoeft niet ver te reizen en toch waan je je heerlijk in het buitenland. De gelijknamige hoofdstad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een historische stad met mooie oude wijken, kleine kerkjes en pleinen. De stad heeft een echte authentieke sfeer.

Naast de hoofdstad is ook Vanden een aanrader, dit stadje vind je hoog op een berg, met een groot kasteel. Het is sprookjesachtig mooi en je hebt vanaf de berg een prachtig uitzicht op de mooie natuurrijke omgeving. Heerlijk voor een bezoekje als je verblijft in een safaritent in Luxemburg! Kiezen voor een glamping is sowieso een heerlijke optie. Alles staat voor je klaar bij aankomst en je geniet van luxe faciliteiten.

Luxe kamperen in Luxemburg

Slapen op een heerlijk matras in plaats van een dun matje, eigen sanitair in plaats van naar de wc met de wc rol onder je arm en in de auto stappen zonder overvolle kofferbak: dat is glamping! Een boomhut of luxe safaritent beschikt over alles wat je nodig hebt voor een luxe kampeervakantie en meer. Zo ga je lekker ontspannen op vakantie en kan deze bij aankomst meteen beginnen.

Luxemburg is een ideale bestemming voor een glamping vakantie. Ontdek de moderne en de historische elementen, ga lekker uit eten, zwemmen op de camping, maak mooie fietstochten en nog veel meer. Er is vanalles te doen in Luxemburg! Luxe kamperen op een Glamping Luxemburg begint bij Glampings.