Glampings

Glamping Gelderland

Met een luxe kampeervakantie in Gelderland zit je altijd goed. Door de centrale ligging van Gelderland kun je veel kanten op. Een bezoekje aan de Betuwe of de Veluwe mag zeker niet ontbreken. Ook kun je heerlijk winkelen in een van de grote steden zoals Arnhem of Nijmegen. Met een glamping in Gelderland geniet je in volle luxe van het echte kampeer gevoel.

 

Glamping Gelderland

Glamping Gelderland Een glamping in Gelderland biedt je het beste van twee werelden. Enerzijds kun je kamperen in de grootste en groenste provincie van Nederland en je compleet onderdompelen in het buitenleven. Anderzijds geniet je van de luxe en het comfort van een mooie glamping-accommodatie in het groen. Trek eropuit met je partner of de kinderen en ontdek het verrassend veelzijdige, natuur- en cultuurrijke Gelderland vanaf je glamping.

Hoe zie jij je vakantie voor je? Zit je op het terras van je luxe safaritent, uitkijkend over de landerijen met koeien? Overnacht je midden in de Veluwse bossen in een Tiny House, of verblijf je met de kids op een boerderij-glamping in de Betuwe? Wat denk je van een vakantie in een heuse boomhut mét glijbanen op een leuk vakantiepark? Misschien wil je wel een romantische vakantie met je geliefde doorbrengen in een knusse lodge of cottage in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Of je nu een kleine charmecamping zoekt, een gezellige familiecamping of een groot opgezet vakantiepark met allerlei voorzieningen, Gelderland heeft voor elk wat wils.

Luxe kamperen in Gelderland

Luxe kamperen in Gelderland is leuk voor alle leeftijden en voor elk soort vakantieganger. Er is zo veel te zien en te doen dat je aan één vakantie niet eens genoeg hebt. Er zijn maar liefst drie verschillende regio’s te ontdekken met elk een eigen karakter; de Veluwe, de Betuwe en de Achterhoek. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen, evenals de hoofdstad Arnhem.

De Veluwe is wellicht de grootste trots van Gelderland én Nederland. Je vindt hier Nationaal Park De Hoge Veluwe en De Veluwezoom met dichte bossen, uitgestrekte zandverstuivingen en prachtige heidevelden. Attracties zijn er genoeg: het beroemde Kröller-Müller Museum, Paleis het Loo, en voor de kinderen is er Burgers Zoo, de Apenheul en natuurlijk het Dolfinarium. In de Achterhoek liggen de twee schitterende Hanzesteden Zutphen en Doesburg, evenals vele indrukwekkende vestingen, kastelen en landgoederen. In de Betuwe kun je uitstekend wandelen en fietsen langs fruitboomgaarden, rivier de Linge en grote boerderijen.