Glampings

Glamping Costa Brava

 

Glamping aan de Costa Brava belooft een veelzijdige vakantie. Geniet van zon, zee strand, gezellige badplaatsen of onontdekte baaitjes. Ga cultuur snuiven in de kleine dorpjes of shoppen in het bruisende Barcelona. In dit gezellige en zonnige deel van Spanje vind je verschillende campings met glamping aan de Costa Brava!

 
 
 

Glamping Costa Brava

De Costa Brava is een heerlijke en populaire vakantiebestemming in Spanje. De 200 kilometer lange kuststrook is erg veelzijdig en hier kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand in combinatie met cultuur en historie. Aan de Costa Brava vind je grote bekende vakantieplaatsen zoals Blanes en Lloret de Mar, maar ook zijn er kleinschalige plaatsjes en onontdekte strandjes te vinden.

Campings met glamping aan de Costa Brava zijn al vele jaren erg populair. Met luxe kamperen geniet je van dat echte kampeergevoel, gecombineerd met de luxe en comfort van een hotel. Je slaapt in een lekker bed en je beschikt vaak over een eigen terras en keuken. Dit zorgt voor een unieke vakantiebeleving. Heb jij al eens in een glamping vakantie gevierd? Ontdek het nu aan de Costa Brava!

Luxe kamperen aan de Costa Brava

Aan de Costa Brava ontdek je de grote steden, ga je cultuur snuiven in kleine Spaanse (vissers)dorpen en natuurlijk lekker eten en drinken in authentieke restaurantjes. Ontdek de mooie lange zandstranden en romantische baaitjes met prachtig helderblauw water. Of dompel je onder in de gezelligheid in Blanes, Lloret de Mar en Estartit of ga op avontuur in een van de zeven natuurgebieden.

Met een glamping accommodatie maak je jouw vakantie in Spanje helemaal af. Geniet bijvoorbeeld van een lodge- of safaritent: alles staat voor je klaar bij aankomst en je hoeft niet meer zelf de haringen in de grond te slaan. Bij sommige safaritenten geniet je zelfs van privé sanitair! Geniet met een luxe glamping van een heerlijke vakantie aan de Spaanse kust.