De #1 Glamping Expert
Alle glampings zijn geverifieerd
Lage prijs garantie
1.000+ Glamping accommodaties

Festival Glamping - Dreamville Glamping Tomorrowland

  • Nina Heutinck
    door Nina Heutinck

Festival Glamping: Dreamville Glamping Tomorrowland

Wil je tijdens jouw favoriete festival een keer wat anders met meer luxe proberen? Niet meer slapen in een kleine kapotte tent op een harde grond? Tomorrowland biedt de oplossing: fantastische, unieke glamping accommodaties op de DreamVille camping: een bruisende stad festivalbezoekers verwelkomd na een fantastische dag op Tomorrowland. Verblijf met luxe en comfort in één van de glampings en ervaar Tomorrowland in stijl.

Boom, Vlaanderen

Glamping Tomorrowland

Met de speciale glamping accommodaties verblijf je tijdens Tomorrowland met luxe en comfort op de DreamVille camping in België. DreamVille is een stad in Tomorrowland om te verblijven tijdens het festival. Hier kun je ontmoeten, slapen, eten, leven en natuurlijk van het festival genieten. Hoe kan je dit nou beter doen dan door te verblijven in een unieke DreamVille glamping? Je hebt geen gedoe met het opzetten van je tent en kunt meteen gaan genieten van het festival. Op de DreamVille camping van Tomorrowland zijn er verschillende glamping accommodaties waarin je tijdens het festival kan verblijven. Van een simpele tent die klaarstaat bij aankomst tot een Dream lodge of Mansion, voor iedere prijsklasse is er een glamping optie.

Dreamville Glamping accommodaties

De Easy Tent is een tent die klaarstaat bij aankomst. Deze limited edition Tomorrowland tent is er voor twee of vier personen en is gevuld met een luchtmatras en slaapzak. Door het speciale design van deze glamping verblijf je op een veld vol met gekleurde tenten.

Relax room of DreamLodge

Op zoek naar meer luxe?

Ben je op zoek naar iets meer luxe dan de Easy Tent? Kies dan voor de Relax Room of DreamLodge. In de Relax Room vind je binnenin twee volledig opgemaakte bedden, een lichtje, een stopcontact en een kledingrek. Ook de DreamLodge is van alle gemakken voorzien met comfortabele bedden en een zachte donsdeken.

Als je kiest voor de ruime, luxe Kokono tent, kies je voor een gezellig en/of romantisch verblijf op de DreamVille camping. Deze speciale glamping tent heeft twee comfortabele bedden, een eigen kluisje, stopcontact, binnenverlichting en een overdekt terras inclusief comfortabele stoelen. Ook krijg je bij deze glamping accommodatie een goodiebag van DreamVille om nog meer te genieten van je kampeerervaring en zijn er voor de Kokono gasten aparte sanitaire voorzieningen.

Luxe glamping mogelijkheden

Dreamville

Ook kun je kiezen voor een verblijf in een Cabana: alle ervaringen van het kamperen, zonder comfort in te leveren. De Cabana beschikt over twee comfortabele bedden, een lampje, stopcontact en een terras met DreamVille relax stoelen. Daarnaast is deze Tomorrowland glamping afsluitbaar en voorzien van een eigen locker. De Cabana heeft net als de Kokono aparte sanitaire voorzieningen.

Wil je nog meer extra’s en luxe? Kies dan voor de de Ensuite en ervaar Tomorrowland in alle comfort met een eigen douche en toilet. Een grote leefruimte en een modern design maken dit de meest luxueuze accommodatie op de DreamVille camping. Ook deze glamping is afsluitbaar, heeft opgemaakte bedden, een stopcontact, verlichting en loungestoelen. Een andere extra aan de Ensuite is inbegrepen toegang tot het VIP deck tijdens The Gathering.

Tot slot kun je Tomorrowland ervaren in de Exclusive Mansion. Deze exclusieve Tomorrowland glamping is omgeven door natuur en op wandelafstand van het festivalterrein. De Mansion biedt een verblijf voor maximaal 10 personen, heeft vijf kamers met privé badkamer, een privé terras. Bij aankomst wordt je verwelkomt met een drankje en je kan extra (betalende) opties bijboeken zoals roomservice, een butler en massage service.