Glampings

Over ons

Over ons

GLAMPINGS: MÉÉR DAN 500+ ONVERGETELIJKE OVERNACHTINGEN, BIJZONDERE LOCATIES EN INSPIRERENDE HOSTS.

Glampings is al meer dan 5 jaar de glamping expert met Sven Schuurmans als drijvende kracht achter de glamping organisatie: “Het ontdekken van een nieuwe bijzondere glamping ervaring is voor mij elke keer weer een wow-moment. Ik laat graag zoveel mogelijk mensen genieten van deze plekken. Op Glampings verzamelen we ze allemaal.”

Sinds zijn eerste glamping ervaring in Zuid-Afrika is Sven doorgegaan met het ontdekken en verzamelen van de leukste, mooiste en meest bijzondere glampings. Glampings is uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met méér dan 500+ unieke locaties in Europa op Glampings.nl. In 2017 heeft Glampings de vervolgstap gemaakt naar een online boekingsplatform met Glampings.com. Waar je direct, veilig en online jouw glamping vakantie kan boeken.   

Waarom boeken via Glampings?

  • Al méér dan 5 jaar dé Glamping specialist!
  • De meest actuele prijzen
  • Direct reserveren bij de aanbieder
  • Persoonlijk contact met de eigenaar
  • 700+ klantenreviews van onze Glamping accommodaties

Meer weten? Bekijk dan ook onze pagina Waarom boeken via Glampings?

HET GLAMPINGS TEAM

Te gekke glamorous camping bestemmingen ontdekken en delen met de wereld. Dat is wat het Glampings team het liefst doet. Ons team is altijd op zoek naar onvergetelijke overnachtingen, bijzondere locaties en inspirerende hosts.
Wat denk je van een avontuurlijke boomhut midden in de natuur? Of een luxe lodgetent met privé hottub en prachtig uitzicht? Met een glamping accommodatie beleef je een luxe en bijzondere kampeervakantie. Maandelijks ontdekken we nieuwe glamping accommodaties en wordt ons aanbod van Glampings aangevuld. Onze missie is om van glamping het nieuwe kamperen te maken!

x

CONTACT

Wil je contact met ons opnemen? Bekijk hiervoor onze contactpagina.

Ons verhaal

DE EERSTE KENNISMAKING MET GLAMPING

Zuid-Afrika, 4 maart 2007

We lopen met onze backpack door de bossen van Sedgefield, een klein dorpje gelegen op zo’n 25 kilometer vanaf de Garden Route. De eigenaresse, een Amerikaanse vrouw van in de 40, loopt voorop. Vol enthousiasme vertelt ze over haar net geopende Teniqua Treetops accommodatie. Ze heeft haar baan opgezegd en al haar spullen verkocht voor haar droom: het runnen van haar eigen eco-boomhut resort in Zuid-Afrika. Het land waar ze al jaren geweldige vakanties beleeft.

Na een korte heuvelachtige wandeling komen we aan bij ons verblijf: een boomhut, of eigenlijk een safari lodge op een platform tussen de bomen. Bij het openen van het tentdoek zien we een knus verblijf met een geweldig hemelbed. De keuken is voorzien van handgemaakte houten kasten, met een geïntegreerd kooktoestel. Er is enorm veel oog voor detail met leuke accessoires en een natuurlijke én avontuurlijke uitstraling. Precies zoals ik het me van te voren inbeeldde.
Rechts van de tent is het ietwat primitieve buiten sanitair. Part of the experience. Maar links op het balkon wacht ons de grootste verrassing: onze eigen jacuzzi, verwerkt in de balkonvloer. Dit wordt een geweldig verblijf.

De avond sluit voor ons af met een prachtige sterrenhemel, waar we voor het eerst de Melkweg helder kunnen zien. Met het geluid van de krekels op de achtergrond genieten we van de Zuid-Afrikaanse wijn die de eigenaresse voor ons heeft achtergelaten: Mijn interesse voor glamping is geboren.
 

 Sven Schuurmans,
Eigenaar Glampings