Over Glampings

Te gekke glamorous camping bestemmingen ontdekken en delen met de wereld. Dat is wat Glampings het liefst doet. Ons team is altijd op zoek naar onvergetelijke overnachtingen, bijzondere locaties en inspirerende hosts.

Wat denk je van een avontuurlijke boomhut midden in de natuur? Of een luxe lodgetent met privé hottub en prachtig uitzicht? Sven Schuurmans, de drijvende kracht achter Glampings: “Het ontdekken van een nieuwe bijzondere glampingervaring is voor mij elke keer weer een wow-moment. Ik laat graag zoveel mogelijk mensen genieten van deze plekken. Op Glampings verzamelen we ze allemaal. Onze missie is om van glamping het nieuwe kamperen te maken, door een compleet platform te bieden voor glampingliefhebbers, hosts en leveranciers.”

Het ontstaan van Glampings.com
Na het oprichten van het succesvolle platform Supertrips.nl en de webshop Geefeendroomcadeau.nl is Sven Schuurmans begonnen aan zijn derde avontuur als eigenaar van Glampings.nl. Samen met een team van enthousiaste freelancers is het platform in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met méér dan 500+ unieke locaties in Europa.
Door topposities in Google én een actieve fanbase op Facebook en Instagram bereikt het platform maandelijks méér dan 40.000 glamping liefhebbers uit Nederland, België en Duitsland.

Na de lancering van Glampings.nl in 2014, en de Duitse website Glampings.de in 2017 heeft Glampings nu de vervolgstap gemaakt naar een online boekingsplatform met Glampings.com. Hiervoor is Glampings de samenwerking aangegaan met Booking Experts, hét reserveringssysteem voor campings en vakantieparken. Met dit systeem bieden we de mogelijkheid aan onze bezoekers om direct online te kunnen reserveren. 

Het Glampings team 

Over ons

Bezoekadres
Glampings is gevestigd op Velperweg 27 (5e etage), postcode 6824 BC Arnhem in Arnhem. Wij zijn dagelijks bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 op telefoonnummer: 085 130 4998.

Kantoor Velperweg 27