Glampings

Safaritenten met privé sanitair

Safaritenten met privé sanitair is écht glamping. Wel de lusten maar niet de lasten van kamperen met een eigen badkamer in de tent.
Overnacht in een stoere safaritent inclusief alle moderne gemakken die je thuis gewend bent.

 
 
 

Safaritenten met privé sanitair

Combineer kamperen met de luxe van thuis – safaritenten met privé sanitair bieden het beste van twee werelden. De robuuste tent, opgezet met houten palen, stevige tentdoeken en staande op een houten vlonder, combineert het buitengevoel met huiselijk comfort. De inrichting, veelal in stijl met de tent door gebruik van hout, zorgt voor een gezellige sfeer. De kinderen vinden de avontuurlijke uitstraling vast en zeker geweldig, en ouders genieten juist extra van de luxe faciliteiten zoals het sanitair. De luxe tent staat vaak in het groen waardoor het kampeergevoel behouden blijft.

Binnenin de safaritent, ook wel lodgetent genoemd, vind je aparte slaapruimtes met fijne bedden, eventueel met een stapelbed of bedstee voor de kinderen. Ook is een keuken en een grote eettafel aanwezig in het woongedeelte. Het grote, overdekte terras is dé plek om te ontbijten of van het uitzicht te genieten. Kers op de taart is de badkamer met een douche, toilet en een wastafel. Geen nachtelijke wandelingen naar het sanitairgebouw met toiletpapier onder de arm, en ongelukjes met kleine kinderen zijn ook verleden tijd. Ultiem gemak en je geniet bovendien van veel privacy.

Safaritent huren met privé sanitair

Wie een safaritenten wil huren met privé sanitair, heeft keuze te over. Een safaritent is een bijzonder populaire accommodatie op glampings in Nederland en buitenland. ‘Glamorous camping’, kamperen met luxe en comfort, is hip en happening. Zo kun je een safaritent huren met sanitair op grote vakantieparken of kleinschalige campings, ze staan bij de boer op het platteland en op mooie plekken aan de kust. Afhankelijk van de locatie zijn er vaak nog allerlei voorzieningen aanwezig, zoals een zwembad, animatie en speeltuinen.

Wil je een safaritent met privé sanitair huren voor een romantische vakantie met z’n tweetjes? Ga je eropuit met het hele gezin of wil je uniek overnachten met een groep? Safaritenten zijn er in alle soorten en maten; van vrij simpel tot super-de-luxe met zelfs een ligbad in de tent, en van lodgetenten voor een gezin tot meerdere tenten bij elkaar als groepsaccommodatie.