Laat de tent, camper en caravan maar thuis. Safaritenten in Overijssel zijn van alle gemakken voorzien en staan bovendien voor je klaar bij aankomst op de glamping.
Geniet van een heerlijke vakantie in zo’n luxe tent en in deze bijzonder veelzijdige provincie.

 
 
 
Vanaf
€ 532
Overijssel, Zuna
515
   
  Vanaf
  € 256
  Overijssel, Ootmarsum
  6Nee61
    
   Safarilodge 5 persoons
   Safarilodge 5 persoons
   Safarilodge 5 persoons
   Safarilodge 5 persoons
   Safarilodge 5 persoons
   Safarilodge 5 persoons
   Safarilodge 5 persoons
   Safarilodge 5 persoons
   Safarilodge 5 persoons
   Vanaf
   € 346
   Overijssel, NIJVERDAL
   5Nee51
     
     

    Safaritenten Overijssel

    De keuze is reuze. Tegenwoordig zijn er veel safaritenten in Overijssel te vinden. Deze provincie heeft dan ook een enorme aantrekkingskracht op kampeerders vanwege de veelzijdigheid die het biedt. Er is altijd iets te beleven. Natuur, cultuur, attracties en bezienswaardigheden verspreid door Twente, Salland en de Kop van Overijssel – er is voor elk wat wils. Slapen in een luxe en compleet ingerichte safaritent is ook hartstikke leuk voor jong en oud. De kinderen vinden het maar wat spannend om in zo’n grote tent te slapen en de volwassenen genieten van de extra voorzieningen die erbij horen.

    De stoere en robuuste safaritenten in Overijssel combineren het echte kampeergevoel met de luxe die je thuis gewend bent. De houten palen, grote tentdoeken en rustieke afwerking geven je echt het idee dat je aan het kamperen bent. De aanwezigheid van een sfeervolle inrichting, een keuken, aparte slaapkamers en fijne bedden maken duidelijk dat het ‘glamping’ is, ‘glamorous camping’. Sommige safaritenten hebben bovendien privé sanitair; een eigen badkamer in de tent met een douche en een toilet. Ideaal. Buiten vind je veelal nog een overdekt terras om van het buitenleven te genieten.

    Safaritent huren in Overijssel

    Een safaritent huren in Overijssel is ideaal als je wel wilt kamperen, maar geen zin hebt in alles dat erbij komt. Wel de lusten dus, maar niet de lasten. Een safaritent, ook wel lodgetent genoemd, is dan perfect. Je hoeft niets anders mee te nemen dan je koffer met kleren en misschien wat handdoeken. Geen gestoei met haringen, tentdoeken en het levellen van de caravan. De safaritent staat klaar om erin te trekken.

    Je kunt op de mooiste plekken in Overijssel een safaritent huren. Hier ervaar je het échte buitenleven. Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en avonturiers halen zeker hun hart op in deze natuurrijke provincie. Er zijn dichte bossen, uitgestrekte polders, glinsterende meren en zacht kabbelende riviertjes. De Sallandse Heuvelrug is de kers op de taart met haar heide- en boslandschap. Kastelen en landgoederen liggen als parels verstopt in de regio. Cultuurliefhebbers bezoeken Hanzesteden Zwolle, Deventer en Kampen. Ook Giethoorn mag niet van je ‘to-do’-lijstje ontbreken. Gaan de kinderen mee op vakantie? Dan is Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn eigenlijk een ‘must’.