Lodgetent Gourdon

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Dordogne, Souillac, Frankrijk
 

Voorzieningen

  1. Terras
  2. Grote koelkast
  1. Luifel
  2. Slaapcabines: 2
  1. Terrasset
 

Omschrijving

Lodgetent - 5 personen - Dordogne

De nieuwe serie lodgetenten Gourdon midden op La Draille hebben een sportieve en zeer eigentijdse uitstraling. Deze optimale kampeerlodge met heerlijke bedden biedt ruim plaats aan vijf personen.


De Gourdon nodigt uit tot een heerlijk ontspannen verblijf na het ondernemen van tal van activiteiten die het park en de omgeving bieden. De Gourdon heeft een keuken en twee slaapunits voor twee en drie personen.


Benieuwd naar wat er aanwezig is in deze accommodatie? Klikt u dan op de inventarislijst.

1 recensie


  1. 8,1

    sfeer, gemoedelijkheid, gastvrijheid, behulpzaamheid van Sonja en Alex om excursie te boeken met de creditkaart van het park en tijd te nemen om uit dingen uit te leggen, bereidwilligheid. Jongerenbar voor de 16+, feestweek meemaken, de zondagmiddag kerkdienst en de sing inn in de avond. sporttoernooien voor de jeugd. Excursie aanbieden vanuit park. Gerarld Troost en band bij het kampvuur. Geen druk om mee te moeten doen met activiteiten. Kortom : TOP!!

    Augustus 2019 -

Vakantiepark La Draille

Vakantiepark La Draille ligt in de natuurrijke Dordogne met een rijke en authentieke omgeving. Op de camping is er onder andere animatie, een terras en een lekker zwembad.
2 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.