Tiny wagon 2 persoons

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Gelderland, Ermelo, Nederland
 

Voorzieningen

 1. Ermelo
 1. Gedeelde badkamer
 1. Gedeelde keuken
 

Omschrijving

Op een grasveld op het terrein van vakantiepark de Doppenberg staan bontgekleurde tiny wagons, ideaal voor een fietsvakantie. Altijd wel iets te doen voor jong en ouder. Voorzien van verwarming. Ook ’s winters zeer behaaglijk. Gedeelde keuken en badkamers op het terrein.

Een tiny wagon is een schaftketen omgebouwd tot kleine gezellige slaapplaats, voorzien van 2 slaapplaatsen met matrassen en kussens. Binnen kan er koffie of thee gemaakt worden. Verder is er een gezamenlijke keuken en doucheruimte.

In de wagon staat een tweepersoons- of een stapelbed en een tafel met 2 stoelen. Op een trolley staat een waterkoker waar mee thee of koffie gemaakt kan worden. In een gezamenlijke keuken, voorzien van kookplaat en magnetron kunnen maaltijden klaargemaakt worden. Douche en toilet staan vlak naast de wagons. 

Onze tiny wagons zijn zelfs winter-proof en voorzien van verwarming

Kom je met de auto? Dan kunt u gratis parkeren.


Omgeving:

Uitstekend bereikbaar en centraal gelegen in Nederland, ligt het sfeervolle Vakantiepark De Doppenberg. De tiny wagon zijn gelegen op een grasveld bij vakantiepark de Doppenberg. Een tiny wagon op dit park is een uitstekende uitvalbasis voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. De nabije omgeving heeft u veel te bieden. Op fietsafstand van het park vindt u uitgestrekte bossen en heidevelden, het Veluwemeer en de gezellige centra van Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Het park heeft ca. 174 kavels. Op het park worden diverse chalets, recreatiewoningen en boerderijtjes voor vakantieverhuur aangeboden.

Waterparadijs aan het Veluwemeer !
Op anderhalve kilometer van de tiny wagons vindt u Strand Horst aan het Veluwemeer. Eén van de beste surflocaties van Nederland. Vanwege het ondiepe water is de plek ook geliefd bij (kite)surfers. Behalve surfen kunt u of uw (klein) kinderen op Strand Horst ook heerlijk zonnen en zwemmen op de uitgestrekte stranden. Ook kunt u uw boot aanleggen in de jachthaven Strand Horst.

Fietsparadijs bij het Bos !
Aan de achterkant grenst het park aan een uitloper van het Veluwe massief waardoor u zo het park bos in fietst of wandelt. Het parkbos is voorzien van een kinderboerderij en aangesloten aan het Veluwemassief. U kunt vanaf het park door het grootste aaneengesloten bosmassief van Nederland tot aan Arnhem fietsen. 

Authentiek Hanzestadje !
Op fietsafstand van de tiny wagons ligt de authentieke Hanzestad Harderwijk, met zijn boulevard, vele restaurants, en niet te vergeten het Dolfinarium.

4 recensies


 1. 8,9

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2020 -

 2. 8,2

  Die Lage war klasse, die Bauwagen waren sehr schön

  Augustus 2020 -

 3. 9

  Eigentlich alles, es war sehr schön dort, die Lage ist top da man konnte alles locker zufuß erreichen. Es war ein kleiner aber sehr schöner Wagon wo man alles drin hatte was man brauchte.

  Juli 2020 - Vriendengroep -

 4. 7,2

  Leuke tiny wagons

  Juli 2020 -

Marina Parcs

Bij Marina Parcs beleef je een bijzondere overnachting, altijd aan het water. Verblijf op een bijzondere accommodatie aan het water en ontdek de verschillende steden rondom de hoofdstad tijdens een overnachting bij Marina Parcs.
287 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.