Mag ik een huisdier meenemen?

Het verschilt per accommodatie of huisdieren welkom zijn. Dit vind je vaak bij de voorzieningen van de accommodatie.
Ook kun je kijken op de pagina Glamping met Hond, hier staan de glampings tussen waarbij je jouw hond mee mag nemen!

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

De voorwaarden die worden gehanteerd door het park zijn terug te vinden in de laatste stap van het boekingsproces (stap 5). Hier is een duidelijke link te vinden met hun algemene voorwaarden.
De voorwaarden kunnen verschillen per aanbieder. Wil je deze voorwaarden van tevoren bekijken? Dan zijn ze voorwaarden per park hier te vinden: https://www.glampings.com/algemene-voorwaarden-per-park

Hoe werkt een optie?

Bij een groot deel van de accommodaties kun je een optie plaatsen. De door jou gekozen accommodatie wordt voor bepaalde tijd (meestal 3 tot 5 dagen, dit verschilt per accommodatie) voor je vastgehouden. Vaak is dit het geval als je de reservering/optie minimaal 6 weken van tevoren plaatst. 

Voor een optie is geen betaling nodig. Echter, om een optie om te zetten in een reservering dien je wel een betaling te doen. Daarvoor ga je een betaalverplichting aan. Deze knop in het reserveringsproces blijft daardoor bij een optie dezelfde manier weergegeven. Mocht je de optie niet omzetten in een reservering, dan komt de optie automatisch te vervallen na de 3 tot 5 dagen. In dat geval zitten er dus geen kosten aan verbonden. 

Kan ik 2 accommodaties tegelijk boeken?

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om 2 accommodaties tegelijk te boeken. Je kunt wel de gekozen accommodatie(s) één voor één boeken. 

Is het mogelijk om een accommodatie voor 1 of 2 nachten te boeken?

Helaas zijn niet alle accommodaties zijn boekbaar voor 1 of 2 nachten. Als je een accommodatie kan boeken voor 1 of 2 nachten dan moet dit zichtbaar zijn in de reservering sectie onderaan een accommodatiepagina. 

 

 

Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag!

Stuur ons een bericht via de chat of neem contact op via mail: info@glampings.nl.