Informatie rondom het coronavirus

Het coronavirus zorgt elke dag voor nieuwe ontwikkelingen, deze houden we bij Glampings dan ook nauwlettend in de gaten.
Veel glampings en vakantieparken in Nederland kunnen op dit moment open blijven. Uiteraard met aangepaste faciliteiten, extra maatregelen en met alle aandacht voor hygiëne. Ieder vakantiepark hanteert haar eigen voorwaarden. Op deze manier kun je er toch even (veilig) tussenuit.

Overal houden de parken zich aan de maatregelen en adviezen van het RIVM, hierdoor kan het zijn dat faciliteiten niet geopend of aangepast zijn vanwege het coronavirus. De antwoorden op onderstaande vragen kunnen door het coronavirus ook afwijken van hoe het normaal is.

Heb je een specifieke vraag voor jouw vakantie of over een bepaalde glamping? Neem dan contact met ons op of stuur een berichtje via de chat.
 

Is er nog beschikbaarheid (op specifieke data)?

De beschikbaarheid en prijzen voor specifieke data kun je terugvinden via de 'zoek & boek' functie. Vul hier de gewenste data in, het aantal personen en eventueel (het land van) de gewenste bestemming. Dan zullen alle beschikbare accommodaties te zien zijn.
Is er geen beschikbaarheid? Dan kan het zijn dat de accommodatie(s) al vol zit(ten), of dat je een accommodatie alleen voor een minimaal aantal nachten kunt huren. Vaak worden er in de zoekresultaten ook alternatieven weergeven.

Mag ik een huisdier meenemen?

Het verschilt per accommodatie of huisdieren welkom zijn. Dit vind je vaak bij de voorzieningen van de accommodatie.
Ook kun je kijken op de pagina Glamping met Hond, hier staan de glampings tussen waarbij je jouw hond mee mag nemen!

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

De voorwaarden die worden gehanteerd door het park zijn terug te vinden in de laatste stap van het boekingsproces (stap 5). Hier is een duidelijke link te vinden met hun algemene voorwaarden.
De voorwaarden kunnen verschillen per aanbieder. Wil je deze voorwaarden van tevoren bekijken? Dan zijn ze voorwaarden per park hier te vinden: https://www.glampings.com/algemene-voorwaarden-per-park
Het kan zijn dat vakantieparken en campings op dit moment andere of extra (annulerings)voorwaarden hanteren. Deze voorwaarden worden gehanteerd door de aanbieder, deze kunnen verschillen en hier hebben wij geen invloed op.

Hoe werkt een optie?

Bij een groot deel van de accommodaties kun je een optie plaatsen. De door jou gekozen accommodatie wordt voor bepaalde tijd (meestal 3 tot 5 dagen, dit verschilt per accommodatie) voor je vastgehouden. Vaak is dit het geval als je de reservering/optie minimaal 6 weken van tevoren plaatst.

Hoe zit het met de betaling van een optie? 

Voor een optie is geen betaling nodig. Echter, om een optie om te zetten in een reservering dien je wel een betaling te doen. Daarvoor ga je een betaalverplichting aan. Deze knop in het reserveringsproces blijft daardoor bij een optie dezelfde manier weergegeven. Mocht je de optie niet omzetten in een reservering, dan komt de optie automatisch te vervallen na de 3 tot 5 dagen. In dat geval zitten er dus geen kosten aan verbonden. 

Kan ik 2 accommodaties tegelijk boeken?

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om 2 accommodaties tegelijk te boeken. Je kunt wel de gekozen accommodatie(s) één voor één boeken. 

Is het mogelijk om een accommodatie voor 1 of 2 nachten te boeken?

Helaas zijn niet alle accommodaties zijn boekbaar voor 1 of 2 nachten. Als je een accommodatie kan boeken voor 1 of 2 nachten dan moet dit zichtbaar zijn in de reservering sectie onderaan een accommodatiepagina. 

Hebben jullie ook accommodaties voor groepen?

Er zijn ook zeker verschillende mogelijkheden voor glamping met een groep. Bekijk op deze pagina ons aanbod voor groepen: https://www.glampings.com/glamping-groepen

 

Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag!

Stuur ons een bericht via de chat of neem contact op via onze infomail: info@glampings.nl