Glampings

Glamping aan het water

Ga er even lekker op uit en kies voor een luxe kampeervakantie aan het water. Met een glamping aan het water ben je altijd dicht bij de zee, een meer, de kust of een rivier. Ga heerlijk zwemmen, beoefen een watersport of ga vissen. Ideaal voor een rustgevende of juist actieve vakantie. 

 

Glamping vakanties aan het water

Het wordt gegarandeerd gezellig als je gaat luxe kamperen met een groep. Samen verblijven in een uniek onderkomen op een mooie camping of vakantiepark zorgt voor een ultiem saamhorigheidsgevoel. Er is voldoende tijd en ruimte om je lekker te ontspannen, maar je kunt ook allerlei activiteiten ondernemen in de omgeving. Wandelen, fietsen, (water)sporten of paardrijden, maar er liggen ook leuke steden, musea en andere attracties in de omgeving die een bezoek waard zijn.

Glamping voor groepen wordt ook steeds populairder. Luxe kamperen met een grote groep wordt alsmaar aantrekkelijker, zeker omdat het aanbod groepsaccommodaties op glampings zich steeds verder uitbreidt. Daarbij worden er ook steeds vaker allerlei arrangementen aangeboden door glampings die een leuke invulling zijn tijdens de vakantie. Een groepsvakantie op maat op een glamping is dus in veel gevallen mogelijk.

Luxe kamperen aan het water

Als je wilt luxe kamperen aan het water kom je vaak uit op kleinschalige en natuurrijke glampings of boerderijcampings. Toch zijn er ook genoeg grote en kindvriendelijke glampings die een eigen water hebben of aan zee liggen. Er is dus voor elk wat wils.

Luxe kamperen aan het water is leuk voor jong en oud. Verblijf je aan een meer, een rivier of de zee dan kun je niet alleen zwemmen en recreëren, maar in veel gevallen ook vissen. Gooi een hengel uit in de visvijver vanaf je terras, de kade of de steiger en ontdek welke vissen hier komen knabbelen. De camping of het vakantiepark verhuurt vaak ook kano’s of kajaks, of zelfs bootjes of zeilboten waarmee je over het water kunt varen. Er is dus volop waterpret te beleven.