Genieten van luxe, maar ook kamperen met kinderen? Kies dan eens voor een glamping en verblijf op bijzonderde accommodaties.
Er zijn leuke, gezellige en kindvriendelijke glampings genoeg! Bekijk ons aanbod, ga erop uit met het gezin en geniet van een heerlijke glamping vakantie.

 
 

Glamping vakanties met kinderen

Wil je luxe vakantie vieren op een glamping met de kinderen? Er zijn ontzettend veel leuke, gezellige en bovendien kindvriendelijke glampings te vinden met speciale faciliteiten voor families. Denk dan bijvoorbeeld aan een zwembad en peuterbad, een (indoor)speeltuin, een miniclub en animatie, of een juniorclub voor jonge tieners. Er is iedere dag weer iets nieuws te beleven of te ondernemen, en tijdens al die leuke activiteiten worden er al snel nieuwe vriendschappen gesloten.

Glampings voor gezinnen met kinderen zijn er in alle soorten en maten; van rustige, kleine campings en boerderijglampings, tot groots opgezette familiecampings en vakantieparken. En alles daar tussenin. Het aanbod accommodaties is net zo uitgebreid. Overnacht in een stoere safaritent of een avontuurlijke boomhut. Of wat denk je van een exotische tipi of yurt, een knusse Pod of een Tiny House. Wil je iets meer ruimte? Dan is een luxe stacaravan of bungalow wat voor jou. De meeste accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zoals aparte slaapkamers, een badkamer en een compacte maar complete keuken. De voorzieningen kunnen natuurlijk per accommodatie verschillen, maar er is voor elke familie wat wils.

Luxe kamperen met kinderen

Luxe kamperen met kinderen wordt een gegarandeerd succes. Niet alleen volwassenen genieten van een vakantie in een luxe accommodatie op een glamping, ook kinderen vinden het geweldig om in een bijzonder onderkomen te overnachten. Dat maakt de vakantie juist extra speciaal en bovendien onvergetelijk. Daarbij zorgen de talrijke kindvriendelijke faciliteiten op een glamping met kinderen voor veel vermaak. De kids zullen zich dus echt niet snel vervelen.

Kamperen op een glamping is ook ideaal voor jonge gezinnen. Je hoeft alleen je koffer in te pakken en naar je adresje rijden, de accommodatie staat al helemaal voor je klaar. Een kinderbed en kinderstoel zijn meestal bij te boeken, dus ook die hoeven niet mee. Ook hoef je niet te stoeien met haringen of tenten, of de caravan waterpas te zetten. Berg snel je spulletjes op en je kunt gelijk genieten van de welverdiende vakantie.