Glampings

Glamping Gardameer

Glamping Gardameer? Hier ontdek je luxe kamperen aan het water. Het Gardameer is misschien wel het mooiste meer van Italië en het heeft een prachtige omgeving om lekker te ontspannen. Je verblijft aan het Gardameer bijvoorbeeld in een compleet ingerichte safaritent en je wordt omringt door groene bergen, prachtige stranden, authentieke vissersplaatsjes. 

 
 
 

Glamping Gardameer

Geniet van een heerlijke vakantie aan het Italiaanse Gardameer met glamping. Aan het meer vind je verschillende authentieke Italiaanse steden en gezellige vissersdorpjes. Door de leuke steden en dorpjes in combinatie met de rijke natuur en het water is het Gardameer de ideale bestemming voor een glamping vakantie. Het fijne klimaat, het helderblauwe meer, de mooie stranden en natuurlijk het smakelijke Italiaanse eten maken een vakantie aan het Gardameer een geliefde bestemming onder veel Nederlanders.

Authentieke steden, gezellige vissersdorpjes, Italiaans eten en een prachtig uitzicht over het meer. Dat zijn verschillende dingen die je te wachten staat als je kies voor een glamping aan het Gardameer. Er zijn vele activiteiten om te doen en prachtige historische bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen. Ontdek luxe kamperen met glamping Gardameer! Aan het Gardameer vind je verschillende glampings in Italië. Kies bijvoorbeeld voor een safaritent. Een luxe kampeertent waar de hele familie comfortabel kan overnachten, inclusief keuken, badkamer, aparte slaapkamers en een woongedeelte. Ontdek deze nieuwe en moderne manier van kamperen!

Luxe kamperen aan het Gardameer

Ga luxe kamperen aan het Gardameer en geniet van een heerlijk verzorgde vakantie. Als je kiest voor glamping dan staat alles bij aankomst voor je klaar en kun je meteen beginnen met de vakantie of snel een heerlijke duik in het zwembad nemen. Vele campings aan het Gardameer beschikken over een lekker zwembad of liggen direct aan het meer met een fijn strand of een ligweide.

Aan of op het Gardameer zijn tal van activiteiten te vinden. Zo kun je op het meer verschillende watersporten beoefenen of ga met een (veer)boot het water op om andere kanten van het meer te ontdekken. Naast dat je over het water heen kunt varen, dient de natuurrijke omgeving zich ook uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Zo je kun ter land de mooie omgeving verkennen en geniet je van prachtige uitzichten. Kies je voor glamping aan het Gardameer? Dan is er genoeg te doen, te zien, te proeven en te ondernemen!