Glampings

Glamping Sardinië

 

Sardinië is een prachtig Italiaans eiland, een glamping vakantie op deze bestemming belooft dan ook een bijzondere en unieke vakantie. Je vind er idyllische stranden, kleine baaitjes en een indrukwekkende landschap met rotsachtige bergen die overlopen in de zee. Geniet van een heerlijke vakantie met glamping op Sardinië!

 
 
 

Glamping Sardinië

Op het eiland Sardinië vind je ruige bergen en prachtige (onontdekte) stranden. Het is een heerlijke bestemming voor als je wil genieten van de zee en tegelijkertijd de lokale cultuur wilt ontdekken. Door de rijke historie zijn er veel terugkerende feesten die op het eiland worden georganiseerd. Bezoek bijvoorbeeld de vreugdevuren die in juni worden aangestoken ter ere van San Giovanni.

Ben je al overgehaald om te kiezen voor een vakantie op Sardinië? Kies dan eens voor een glamping vakantie. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe safaritent met heerlijke bedden, een eigen keuken, een lekker terras met loungebank en misschien wel met privé sanitair. Dat scheelt ruimte in de auto en je vakantie kan bij aankomst meteen beginnen. Neem een duik in het zwembad of ontspan heerlijk op het strand!

Luxe kamperen op Sardinië

Kies je voor luxe kamperen dan betekent dat luxe, maar met je voeten in het gras. Je geniet van het echte kampeergevoel zonder in te leveren op de luxe die je thuis of in een hotel gewend bent. Dat is kamperen in stijl! Het eiland Sardinië is door haar veelzijdigheid perfect voor een glamping vakantie.

Aan de kust vind je levendige (vissers)dorpen waar je in de lokale restaurantjes heerlijke visspecialiteiten kunt eten. Op het binnenland van het eiland kun je de natuur ontdekken en mooie fiets- en wandeltochten maken. Het eiland echt goed verkennen? Ga er dan op uit en ontdek de verschillende baaitjes, de zandstranden en de prachtige kustlijnen met rotsformaties. Ontdek glamping op het prachtige Sardinië!