Glampings

Safaritenten Noord-Holland

Ontdek het veelzijdige Noord-Holland! Het is een ideale bestemming voor een vakantie in eigen land, je kunt naar het strand, een stad bezoeken of de natuur in! Ontdek deze leuke provincie vanuit een luxe safaritent! Er zijn veel safaritenten in Noord-Holland te vinden, ontdek het aanbod bij Glampings. 

 
 
Vanaf
€ 849
7 nachten
2 personen

Duynpark het Zwanenwater - Woodlodge

Noord-Holland, Callantsoog, Nederland
8281
 

Safaritenten Noord-Holland

Op zoek naar een glamping in Noord-Holland? Ontdek het aanbod met verschillende safaritent. Noord-Holland is een heerlijke bestemming voor een vakantie in eigen land. Lekker naar het strand, uitwaaien aan zee en je kunt er leuke steden bezoeken. Ook kun je heerlijk de natuur in, in het prachtige en veelzijdige polderlandschap!

De stoere en robuuste safaritenten in Noord-Holland combineren het echte kampeergevoel met de luxe die je thuis gewend bent. De houten palen, grote tentdoeken en rustieke afwerking geven je echt het idee dat je aan het kamperen bent. De aanwezigheid van een sfeervolle inrichting, een keuken, aparte slaapkamers en fijne bedden maken duidelijk dat het ‘glamping’ is, ‘glamorous camping’. Sommige safaritenten hebben bovendien privé sanitair; een eigen badkamer in de tent met een douche en een toilet. Ideaal. Buiten vind je veelal nog een overdekt terras om van het buitenleven te genieten.

Safaritent huren in Noord-Holland

Een safaritent huren in Noord-Holland is ideaal als je wel wilt kamperen, maar geen zin hebt in alles dat erbij komt. Wel de lusten dus, maar niet de lasten. Een safaritent, ook wel lodgetent genoemd, is dan perfect. Je hoeft niets anders mee te nemen dan je koffer met kleren en misschien wat handdoeken. Geen gestoei met haringen en tentdoeken. De safaritent staat klaar om erin te trekken.

Ontdek de leuke hotspots en de charme van Noord-Holland tijdens een glamping vakantie in deze provincie. Noord-Holland is een veelzijdige bestemming. Je kunt een dagje naar Amsterdam, Haarlem of Alkmaar doen, heerlijk fietsen door het polderlandschap en natuurlijk uitwaaien aan zee. Tussen de duinen kun je mooie wandeltochten maken en op zomerse dagen kun je genieten van de zon en zwemmen in de Noordzee. Lekker lunchen of dineren bij een hippe strandtent en een dagje strand is zo compleet. Geniet van een heerlijke vakantie in Noord-Holland!