Glampings

Safaritenten Utrecht

Ontdek glamping in Utrecht vanuit een heerlijke luxe safaritent! In deze provincie in het midden van Nederland valt ontzettend veel te doen en verkennen, niet alleen de gelijknamige hoofdstad maar ook prachtige natuurgebieden en er mooie cultuur en historie te vinden. Geniet van een glamping vakantie met een safaritent in Utrecht.

 
 
Vanaf
€ 450
€ 401
7 nachten
2 personen

Safaritent 6 persoons

Utrecht, Doorn, Nederland
6Nee6
 

Safaritenten Utrecht

Met een glamping in Utrecht ben je echt even helemaal weg om te ontspannen en onthaasten tijdens een luxe kampeervakantie. Maar je bent tegelijkertijd zo in de stad om te winkelen, cultuur te snuiven of om lekker op een terrasje te zitten. Utrecht is zoveel meer dan alleen het centrum van Nederland en de gelijknamige provinciehoofdstad. Ontdek alles wat Utrecht te bieden heeft tijdens een luxe kampeervakantie in een safaritent!

Een bezoekje aan de stad Utrecht om lekker te winkelen is zeker erg leuk! Maar heb je ook wel eens gedacht aan andere steden in deze provincie? Amersfoort of een van de kastelen in de groene omgeving? Bijvoorbeeld Kasteel de Haar, Kasteel Drakenburg of Slot Zuylen. De provincie Utrecht is rijk aan leuke stadjes, maar ook aan mooie natuurgebieden. Zoals de bekende Utrechtse Heuvelrug of het Rijn- en Lek Gebied. En wil je een dagje uit? Ook dan is Utrecht een ideale bestemming. Zo vind je er Ouwehands Dierenpark, de pyramide van Austerlitz, het Spoorwegmuseum of Dierenpark Amersfoort.

Safaritent huren in Utrecht

Wil je een safaritent huren in Utrecht? Ontdek dan het aanbod bij Glampings. De stoere en robuuste safaritenten zijn erg comfortabel en van alle gemakken voorzien. De meeste safari- en lodgetenten beschikken over privé sanitair en een eigen keuken. Zo heb je alles bij de hand wat je thuis ook gewend bent. Ga je op vakantie met kinderen? Dan is een safaritent een fijne keuze, je hoeft geen tent op te zetten, minder spullen mee te nemen en bij aankomst kan de vakantie meteen beginnen.

Ook beschikken de safaritenten vaak over een fijne woonruimte, slaapkamers met een lekker bed en een heerlijk buitenterras om van de buitenlucht te genieten. Bij een safaritent in Utrecht ligt de nadruk op het buitenleven: kamperen met een gouden randje en fijne faciliteiten. Zo kun je heerlijk genieten van jouw luxe kampeervakantie en van het buitenleven in Utrecht!