De luxe van een hotelappartement gecombineerd met de vrijheid van kamperen? Dan is een Tiny House in Overijssel jou op het lijf geschreven.
Overnacht in een klein huisje in de Overijsselse natuur en geniet van de rust en de schitterende omgeving.

 
 
Vanaf
€ 500

River Cottage (4 persoons)

Overijssel, Ommen, Nederland
4Nee41
   
  Vanaf
  € 791
  € 696

  Wellness Lodge 2 personen

  Overijssel, Hellendoorn, Nederland
  2Sommige1
    
   Vanaf
   € 695

   Skycabin | 4 persoons

   Overijssel, Balkbrug, Nederland
   4Nee41
     
    Vanaf
    € 525

    Trekkershut Plus (4 persoons)

    Overijssel, Ommen, Nederland
    4Nee41
      
     Vanaf
     € 1.008

     Twentse Buitenleven - Sterrenkubus in Overijssel, romantisch overnachten

     Overijssel, Lattrop, Nederland
     4Nee41
       
      Vanaf
      € 748

      Happy bee lodge | 5 persoons

      Overijssel, Balkbrug, Nederland
      5Nee51
        
        

       Tiny House Overijssel

       Voor een bijzondere overnachting midden in de natuur kun je kiezen voor een Tiny House. In Overijssel kun je ontspannen in mooie Tiny Houses die van alle gemakken zijn voorzien. Het leuke van een Tiny House is dat het – jawel – een klein huisje is. Maar minder vierkante meters betekent niet minder comfort, in tegendeel juist. Elk stukje oppervlak wordt ten volle benut waardoor het huisje extreem praktisch is. Niets is te veel. Daarmee past het concept van Tiny Houses perfect in deze tijd van ‘consuminderen’ en milieubewust leven.

       De kleine huisje zijn vaak gemaakt van duurzame materialen en zijn vaak ook deels of helemaal zelfvoorzienend. De Tiny Houses in Overijssel staan veelal op mooie plekken in de natuur of op natuurrijke parken. Zo kun je je echt even terugtrekken, ontkoppelen en ontspannen in een prachtige omgeving van Overijssel en Twente. Binnenin vind je alles dat je nodig hebt; een comfortabel bed, een keuken, een badkamer en een zithoek. Kies je voor back-to-basic of juist super-de-luxe? Er zijn Tiny Houses is alle soorten en maten. Zo zijn is er zelfs een Tiny House met wellness, een openhaard of andere luxe voorzieningen.

       Tiny House huren in Overijssel

       Wil je een Tiny House huren in Overijssel? Lekker een midweek of weekendje weg met je partner, of een lange vakantie vieren met de kinderen? Een Tiny House biedt plek aan maximaal 2 maar soms ook 4 personen, dus de kids kunnen mee. De ligging van het kleine huisje is ook nog een groot pluspunt. In de natuur of op een natuurrijk park. Sla de deuren naar het terras open en haal buiten naar binnen. Trek de wandelschoenen aan of neem je fiets mee en ga eropuit in de Overijsselse natuur.

       Een Tiny House huren in Overijssel is niet alleen leuk in de lente en de zomer wanneer de temperatuur aangenaam is en alles in bloei staat. Overijssel is ook hartstikke mooi in de herfst en de winter. De meeste Tiny Houses zijn goed geïsoleerd en voorzien van verwarming, dus ook in de koude seizoenen zul je aangenaam verblijven in zo’n mini-huisje. Een Tiny House huren in Overijssel kan dus het hele jaar door.