Algemene voorwaarden

1. Begripsbepalingen

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op de informatievoorziening van de website en geven uitleg over de voorwaarden die worden gehanteerd door de deelnemende aanbieders bij de reserveringen.

Glampings: Online Travel Concepts B.V. (postadres Bergstraat 103, 6811 LE Arnhem, KVK nummer 86746057  e-mail: info@glampings.nl) h.o.n. Glampings biedt met Glampings.com een verzamelwebsite van unieke glamping aanbieders.

Boeker:  De bezoeker die op Glampings.com een reservering plaatst bij een van de deelnemende aanbieders.

Aanbieder: de eigenaar met wie de boeker een overeenkomst aangaat en die, met inachtneming van zijn eigen algemene voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de ter plaatse geldende huisregels en annuleringsvoorwaarden), verantwoordelijk is voor de uitvoering van de reservering.

Reservering: Het doen van een boekingsaanvraag of direct reservering door de boeker bij een van de deelnemende aanbieders door verzending van een ingevuld boekingsformulier via internet of e-mail.

De glamping aanbieder maakt gebruik van het reserveringssysteem van Booking Experts. Door een directe koppeling met Glampings.com is het mogelijk om als Boeker direct een reservering te plaatsen in het systeem van de aanbieder. Een boeker gaat hiermee een overeenkomst aan met de Aanbieder en niet met Glampings. De algemene voorwaarden van de Aanbieder zijn daarom van toepassing op de overeenkomst. Bekijk hier de algemene vooorwaarden per park:

Algemene voorwaarden per park

2. Informatievoorziening

2.1. Gebruik teksten
Glampings is niet verantwoordelijk voor fouten in de beschrijving van accommodaties of in de prijsstelling, hier kunnen nooit rechten aan ontleend worden. Glampings is niet verantwoordelijk voor content of de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

2.2. Juistheid informatie
Glampings staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de hier aangeboden informatie over deelnemende accommodaties, aanbiedingen, valuta en prijzen. Aan eventuele onjuistheden kunnen nooit rechten dan wel aansprakelijkheid ontleend worden.

Glampings staat niet in voor de juistheid van, en is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot foto's van accommodaties, beschrijvingen van accommodaties, vermelding van accommodatiefaciliteiten en andere beschrijvingen die op de website getoond worden, welke informatie grotendeels aangeleverd wordt door de accommodaties zelf, die om die reden dan ook verantwoordelijk zijn voor de correctheid van deze informatie. Glampings controleert niet alle informatie die door de accommodaties of andere derde partijen wordt aangeleverd.

2.3. Beeldmateriaal
Al het beeldmateriaal op Glampings is zorgvuldig geselecteerd en direct van de accommodatiehouders afkomstig. Mocht u een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit aan ons door en wij zullen deze binnen 24 uur verwijderen. Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties.

2.4. Prijzen
Prijzen worden realtime ingeladen uit het reserveringssysteem van de Aanbieder. De gehanteerde prijzen zijn hierdoor hetzelfde als die te vinden zijn op de website van de Aanbieder.

Afhankelijk van de voorwaarden die de Aanbieder hanteert rekent men reserveringskosten, borg of bieden ze mogelijkheden om extra’s af te nemen. Alle kosten worden handig in een overzicht weergegeven in het reserveringsproces voordat je de reservering definitief maakt.

3. Reserveringen

3.1. Reserveringen
De glamping aanbieder maakt gebruik van het reserveringssysteem van Booking Experts. Door een directe koppeling met Glampings.com is het mogelijk om als Boeker direct een reservering te plaatsen in het systeem van de Aanbieder. Een Boeker gaat hiermee een overeenkomst aan met de Aanbieder en niet met Glampings. De algemene voorwaarden van de Aanbieder zijn daarom van toepassing op de overeenkomst. De algemene voorwaarden per park zijn hier te vinden:

Algemene voorwaarden per park

De algemene voorwaarden inclusief Annuleringsvoorwaarden van de Aanbieder zijn altijd terug te vinden bij de laatste stap van het reserveringsproces.

3.2. Annulering
De Aanbieder hanteert zelf zijn eigen annuleringsvoorwaarden, deze worden omschreven in de Algemene Voorwaarden van de Aanbieder. Deze Algemene Voorwaarden zijn terug te vinden bij de laatste stap van het reserveringsproces. 

3.3 Betaling
Betalingen worden direct gedaan aan de Aanbieder. De Aanbieder kiest er zelf voor welke betalingsmethodes ze willen aanbieden in het reserveringsproces.

4. Klachten

4.1. Klachten over Glampings
Klanten of tips voor Glampings? Stuur een e-mail naar info@glampings.nl en wij doen ons best om z.s.m. met een antwoord te komen.  Op alle geschillen met Glampings is Nederlands recht van toepassing.

4.2. Klachten over de Aanbieder
Geschillen over de reservering en/of de Aanbieder dienen direct opgenomen te worden met de Aanbieder.

4.2. Schade
Glampings is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. 

Voor alle vragen over onze voorwaarden: info@glampings.nl

5. Contactgegevens

5.1. Bedrijfsadres  

Glampings is een handelsnaam van Online Travel Concepts B.V. (KVK 86746057) en is gevestigd op de Postmeesterwei 14, 6843 ZB Arnhem.

Postadres: 
Bergstraat 103
6811 LE Arnhem  

Voor vragen zijn wij te bereiken op info@glampings.nl.