Glampings

Glamping Veneto

 

Veneto is een prachtige regio in Italië aan de Adriatische kust. Je herkent de naam misschien wel van het mooie, waterrijke Venetië, het is de hoofdstad van deze regio. Maar ook vind je er andere steden zoals Verona en Padova, vol historie en gezellige authentieke straten. En dan kun je ook nog verblijven aan de kust in Veneto, voor ieder wat wils! Ontdek glamping in Veneto. 

 
 
 

Glamping Veneto

Veneto is een prachtige omgeving om te ontdekken. De bekende lagune, de stad op palen en rondom het water: Venetië. Een wereldberoemde stad die je zeker een keer gezien wil hebben, dwaal door de smalle, gekeurde straatjes langs het water of drink een heerlijke cappuccino op het San Marcoplein. Ook de rest van de omgeving is prachtig en rijk aan natuur.

De Italiaanse provincie Veneto is ook een ideale locatie om te gaan glamperen. Je vindt verschillende campings met glamping in Veneto. Hier kun je verblijven in een luxe kampeeraccommodatie. Bijvoorbeeld een safaritent. Deze is volledig ingericht en vaak met een heerlijk buitenterras met een loungeset waardoor je lekker buiten kunt zitten en genieten van het weer!

Luxe kamperen in Veneto

Kies je voor luxe kamperen in Veneto? Dan staat je accommodatie voor je klaar bij aankomst en hoef je zelf geen haringen in de grond te slaan. Daarnaast is de regio geschikt voor ieder type vakantiegangers. Ga op een romantische getaway met z’n tweeën of kies ervoor om er gezellig op uit te gaan met het gezin.

Naast Venetië is er nog veel meer om te verkennen in Veneto. De stad Verona heeft veel historie en is erg gezellig om doorheen te dwalen. Hier speelde Romeo en Julia zich af en je kunt hier het Huis van Julia bezoeken. Ook de stad Padova is een aanrader. Tegelijkertijd kun je aan de kust genieten van een zon-zee-strandvakantie en in het noorden vind je uitlopers van de Dolomieten: een prachtig landschap vol heuvels en bergen. Genoeg te ontdekken dus met een glamping in Veneto!