De regio Provence-Alpes-Côte d'Azur is misschien wel de meest populaire regio van Frankrijk. De authentieke Provence, de Alpen vol bergen en natuurlijk de prachtige Côte d'Azur: deze regio heeft het allemaal en is daarom ideaal voor een luxe kampeervakantie. Ontdek glamping in Provence-Alpes-Côte d'Azur!

 
 
 

Glamping Provence-Alpes-Côte d'Azur

Provence-Alpes-Côte d'Azur is van alle markten thuis! Hoge bergen, prachtige natuur, paarse lavendelvelden, ontelbare wijngaarden, historische dorpjes en natuurlijk de prachtige kust in het zuiden! De regio wordt ook wel PACA genoemd en is ideaal voor een glamping vakantie. Er valt zoveel te ontdekken en verkennen in deze regio. Proef de authentieke Franse sferen en geniet van een fijne vakantie in dit mooie land!

Er zijn veel verschillende glamping accommodaties te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een luxe safaritent. Met een beetje geluk vind je er zelfs een met privé sanitair. Met een safaritent (of andere glamping) staat alles voor je klaar bij aankomst. Zo hoef je niet zelf jouw tent op te zetten, slaap je op lekkere bedden en hoef je niet in te leveren op de luxe faciliteiten die thuis gewend bent. Jouw vakantie met glamping in Provence-Alpes-Côte d'Azur kan meteen goed beginnen.

Luxe kamperen in Provence-Alpes-Côte d'Azur

In de prachtige Provence-Alpes-Côte d’Azur, Frankrijk, glamperen biedt je zoveel mogelijkheden. De verschillende locaties in deze veelzijdige regio zijn ongekend. Dichtbij zee aan de Côte d’Azur geniet je bijvoorbeeld van een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie. En nog beter als je vanaf jouw luxe kampeermiddel meteen naar het strand kan lopen! Dat wordt heerlijk genieten van elkaar en van ze zon.

Voor een avontuurlijke vakantie midden in de natuur ben je in deze regio ook aan het juiste adres. Je kunt verblijven in een natuurrijke omgeving of in of rondom een van de vele natuurparken. Hier kun je fijn onthaasten en kom je heerlijk tot rust. Gorges du Verdon is bijvoorbeeld een beroemde plek in deze Franse regio: een prachtige grote kloof met een rivier van helderblauw water. Het is zeker een aanrader om deze omgeving vanuit een kano te bezichtigen. Cultuurliefhebbers vinden in de Provence-Alpes-Côte d’Azur vele mooie dorpen en steden die ze willen bezoeken, zoals Marseille, Avignon, Nice en Cannes.