Glampings

Natuurhuisje Nederland

Een natuurhuisje in Nederland is de perfecte plek om even compleet tot rust te komen.
Met geen ander geluid dan ritselende blaadjes en het gefluit van vogels valt de stress meteen van je schouders af. Genieten!

 
 
Vanaf
€ 1.203
€ 1.103
7 nachten
2 personen

Schaapskooi - vakantiehuis op Brabantse platteland

Noord-Brabant, Leenderstrijp, Nederland
4Ja1
 
Vanaf
€ 1.180
7 nachten
2 personen

Stalen Boshuis - luxe vakantiehuis met sauna in Brabant

Noord-Brabant, Oosterhout, Nederland
4Nee42
 
Vanaf
€ 1.039
€ 995
7 nachten
2 personen

Woody Lodge Valerie - 4 personen

Overijssel, Enter, Nederland
4Nee42
 
Vanaf
€ 695
7 nachten
2 personen

Twentse Buitenleven - Twin Lodgetent - romantisch kamperen op de boerderij

Overijssel, Lattrop, Nederland
211
 
Vanaf
€ 858
€ 823
7 nachten
2 personen

Boslodge Olivia - 4 personen

Overijssel, Enter, Nederland
4142
Vanaf
€ 1.455
€ 1.264
7 nachten
2 personen

Betonnen Boshuis - luxe wellness vakantiehuis in Brabant

Noord-Brabant, Oosterhout, Nederland
4Nee42
 
Vanaf
€ 1.095
7 nachten
2 personen

Twentse Buitenleven - Sterrenkubus in Overijssel, romantisch overnachten

Overijssel, Lattrop, Nederland
4Nee41
 
 

Natuurhuisje Nederland

Wil je er even tussenuit? Alle hectiek achter je laten, je innerlijke batterij opladen in een natuurrijk omgeving? Breng dan een weekje, een weekend of lekker lange vakantie door in een natuurhuisje. In Nederland vind je op tal van plekken mooie huisjes in de natuur. In het bos, op landgoederen, aan het water of op een uitgestrekt veld. Zie je het al voor je? Jij en je partner even alleen op de wereld in een natuurhuisje? Geen buren en geen geluidsoverlast, alleen maar vogels en hun gezang. Hoe rustgevend is dat?

Laat je niet misleiden door de term ‘natuurhuisje’. In Nederland vind je natuurhuisjes in allerlei formaten. Van een knusse cottage tot grote safaritent, en van avontuurlijke boomhut tot riante villa, en alles daar tussenin. Wat ze met elkaar gemeen hebben is de mooie ligging in de natuur. Daarbij zijn ze ook eigenlijk allemaal voorzien van veel comfort. Je slaapt op een lekker bed, doucht in een mooie badkamer en kookt een eigen maaltje in de complete keuken. Met één stap buiten sta je in het groen. Fantastisch toch?

Huisje in de natuur

Wie wil ontstressen en onthaasten, vindt de rust die hij zoekt in een huisje in de natuur. In Nederland komen steeds meer natuurhuisjes erbij, en dat is niet vreemd. In deze hectische tijden waar men vaak constant ‘aan’ staat, is je even terugtrekken in natuur een mooi moment om bij te komen van alles. Het buitenleven lonkt en binnen is het evenzeer genieten. Waan je voor even alleen op de wereld in een huisje in de natuur, weg van de stad en het lawaai. Hier hoor je niet veel anders dan zachte natuurgeluiden.

Je kunt in elk seizoen een natuurhuisje huren. In Nederland heeft zowel de zomer als de winter z’n charme. ’s Zomers zit je met een lekker koud drankje op het terras en ’s winters stook je de openhaard in het huisje gewoon lekker op. Ook voor kinderen is vakantie vieren in de natuur hartstikke leuk. De bossen, velden en heiden zijn één groot speelparadijs! Veel natuurhuisjes zijn kindvriendelijk en sommigen zijn daarbij ook nog eens huisdiervriendelijk. Zo kan het hele gezin samen vakantie vieren.